Sint bij Bungalowpark 't Eekhoornnest

26 augustus 2024
Vier een gezellig Sinterklaasweekend op dit kleinschalige vakantiepark in de natuur! Sinterklaas komt hoogstpersoonlijk langs en viert een gezellig feestje met de kinderen op Bungalowpark 't Eekhoornnest!
Vier Sinterklaa bij Bungalowpark 't Eekhoornnest Foto @homester_interieur_fotografie

Kleinschalig vakantiepark in de natuur

Prachtig verscholen tussen de eikenbomen ligt dit gezellige, kleinschalige bungalowpark. Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, tegen de Soester zandverstuivingen en vlakbij gezellige steden zoals Amersfoort en Utrecht. 

De 42 vakantiehuisjes zijn veelal omgeven door bos of hebben een prachtig wijds uitzicht op weilanden; instant natuurbeleving! Er zijn knusse kleine vakantiehuisjes of lekker grote, met ruimte voor de hele familie.


Familiehuis 't Jagerhuys op Bungalowpark 't Eekhoornnest

Autoluw bungalowpark

Op het autoluwe vakantiepark kunnen kinderen veilig spelen in de speeltuin, met de kabelbaan op de trampoline of op het sportveld. Deze faciliteiten zijn door de kleinschaligheid van het park nooit ver van de accommodatie; een fijn idee voor zowel de kinderen als de ouders!


Sinterklaas bij 't Eekhoornnest

Op 30 november zal Sinterklaas de haciënda (de gezellige bar/kantine van het vakantiepark) bezoeken om de kinderen die op het bungalowpark verblijven te begroeten. Wil je dat de Sint een persoonlijk verhaaltje vertelt over of aan jouw kind? Stuur het (voor 28 november!) vooraf in! Er wordt gezorgd voor chocomel, pepernoten en gezelligheid!

 
Komen jullie een gezellig Sinterklaasweekend vieren op bungalowpark 't Eekhoornnest? Klik door naar de website en bekijk de beschikbaarheid van de gezellige vakantiehuisjes! Naar de website