8x Bijzonder overnachten met kinderen bij Ardoer

7 juni 2024
Zulke unieke accommodatie zie je niet vaak! Op verschillende leuke, kindvriendelijke Ardoer campings in Nederland kun je overnachten in de meest bijzondere accommodaties. Dat wordt een onvergetelijke vakantie met je kind!
Logeer in een legertruck bij Ardoer De Torentjeshoek

Origineel overnachten bij Ardoer Camping Torentjeshoek in Drenthe

Kamperen op Camping Torentjeshoek betekent kamperen midden in de natuur. Je zult hier genieten 'in de lagere versnelling', op een vakantiepark dat is omgeven door de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. Met de speeltoestellen, recreatieschuur, kinderboerderij, het naastgelegen zwembad en het enthousiaste animatieteam zullen kinderen zich op Camping De Torentjeshoek elke dag weer heel goed vermaken. Op dit vakantiepark vind je verschillende bijzondere accommodaties, zoals;

1. Bijzonder overnachten in een Legertruck

Zó gaaf en stoer; overnachten in een Legertruck! De Legertruck is geschikt voor 2 personen, maar is door een Trailer en/of Leger Jeep uit te breiden tot slaapplaatsen voor maximaal 6 personen. De accommodatie heeft een eigen toilet, een klein keukentje en een fijn terras.  



2. Unieke plek; De Dom'Up

Te gek voor een quality-time weekendje weg met je puber; deze bijzondere 2-persoons tent. Laat je lekker in slaap wiegen in deze Dom’Up. Bijzonder overnachten in een tent, die hangt tussen de bomen op 5 meter hoogte. Bij deze accommodatie maak je gebruik van 2 leefruimtes; de slaaptent op hoogte (omgeven door vangnet) en de keuken/leefruimte op de grond. 



3. Bijzonder overnachten in de Boomhut XXL

Overnachten in een boomvilla, dat is pas uniek kamperen! Op 7 meter hoog heb je een verbluffend uitzicht op het Nationaal Park Dwingelderveld. Deze boomhut is niet alleen prachtig om te zien maar hij is ook nog eens super comfortabel ingericht met vloerverwarming, een eigen internet aansluiting, een heerlijk zitgedeelte en maar liefst 3 buitenterrassen en heerlijke Rituals producten in de badkamer.



Origineel overnachten bij Ardoer vakantiepark 't Rheezerwold

Op dit 5-sterren vakantiepark vermaakt iedereen zich met de mooiste faciliteiten zoals de interactieve speelvelden, de zwembaden en de wellness. Het animatieteam zorgt voor een gevarieerd programma, óók voor tieners! Lekker eten en drinken kan er op verschillende plekken; in de bar, de brasserie en op het terras. Ook dit Ardoer vakantiepark heeft leuke, unieke accommodaties, zoals deze:


4. Bijzonder overnachten in de Anthropod

Deze unieke accommodatie op hoogte geeft een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. De Anthropod is ingericht voor maximaal 4 personen (2 volwassen en 2 kinderen) en er is een kleine badkamer en een keukentje aanwezig. 


5. Voel je speciaal in Kasteel de Vijverpoort

Deze koninklijke accommodatie is geschikt voor wel 10 personen! Het kasteel is gelijkvloers en heeft 5 slaapkamers met boxspringbedden, 2 badkamers, 2 toiletten en een modern ingerichte keuken. Het kasteel heeft een fijne tuin.


Origineel overnachten op Ardoer camping en villapark de Paardekreek

Het hart van elke watersporter zal sneller gaan kloppen van de mogelijkheden op en rondom deze camping. Gelegen op de Paardenkreek, die uitloopt in het Veerse Meer, kun je hier suppen, surfen, zeilen, sloep varen, tuben, banaan varen, kanoën en wakeboarden. En daarna heerlijk slapen in één van deze bijzondere accommodaties: 


6. Een bijzondere overnachting in een Veerse Meersuite

Vanuit deze mooie watersuite kijk je uit over het water, het Veerse Meer ligt letterlijk aan je voeten. Op je luxe terras met een lounge-, dining set hoor je het water kabbelen en geniet je de hele dag van het water.


7. Unieke accommodatie: De Dijksuites

De dijksuites liggen op een dijk en hebben een geweldig uitzicht. Ze zijn echt prachtig en luxe ingericht en ook nog eens energiezuinig en circulair gebouwd!   


Een héél unieke accommodatie op Ardoer vakantiepark 't Akkertien

Vakantiepark `t Akkertien in Overijssel ligt aan het waterrijke natuurgebied Weerribben en Wieden, waar je heerlijk kunt vissen, fietsen wandelen en varen. De camping heeft kampeerplaatsen, een luxe groepsaccommodatie, moderne vissershuisjes én een unieke helikopter om in te overnachten!


8. Slapen in een helikopter!

Niet alleen het slapen in deze MI2 helikopter is bijzonder; het is ook een avontuur om er te komen want de helikopter staat op een platform in de vijver waar je alleen met een pontje naar toe komt!



Heel veel plezier tijdens jullie verblijf in een bijzondere accommodatie van een Ardoer vakantiepark of camping! Naar de website