Onze vakantie bij Veluwecamping De Pampel

26 september 2024
Waarom wij kozen voor een korte vakantie op deze familiecamping op de Veluwe? Om de faciliteiten? De leuke accommodaties? Lees het hier!

Het einde van de zomervakantie naderde, het dagelijks leven van school en werk voelde alweer zo dichtbij! We wilden het nog éven uitstellen, dus boekten wij nog een paar dagen weg. Wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben, we hebben heerlijke dagen gehad bij Veluwecamping De Pampel!

Waarom kozen wij voor Veluwecamping De Pampel?
- De ligging: Wij wonen zelf in de Randstad en wilden graag de natuur opzoeken. Waar doe je dat beter dan op de Veluwe? De Pampel ligt aan de de rand van Hoenderloo, in het bos. Leuke steden als Apeldoorn en Arnhem liggen dichtbij, hier kun je elke dag van je vakantie wel iets leuks ondernemen. Wij dachten vooraf wel een dagje naar Apenheul of Julianatoren te gaan, maar hadden het zo lekker op de camping dat het er niet eens meer van gekomen is. 

- Het zwembad: Voor onze 3 dochters zochten we een vakantiepark met zwembad en speeltuinen. De Pampel voorziet hier ruimschoots in. Er is een prachtig buitenzwembad én een binnenbad met schuifdak en glijbaan. Direct naast het zwembad is ook een superleuk peuterbad met allerlei speeltoestellen. Mijn dochters zijn er te groot voor, maar ik kan me voorstellen dat je hier met je peuter héérlijk zit. En dan is er óók nog een spraypark met speeltoestellen zoals kanonnen met water en een waterboog om door heen te lopen. Volop waterpret dus!


- De faciliteiten: Er zijn meerdere speeltuinen, een voetbaldveld, een airtrampoline, interactieve speelvelden en je kunt skelters huren. Voor de kinderen is er een animatieteam en rijdt er een treintje over het terrein (is een hit zagen we, elke dag zat het treintje vol blije kindjes!)


- Het restaurant: Voor mij betekent vakantie ook; niet koken. Ik werd dus heel blij van de Brasserie op De Pampel! Er bleek ook een snackbar en supermarkt te zijn, echt een dik pluspunt dat je voor verse broodjes en een pizza voor de lunch het park niet af hoeft! 

- Last but not least: De leuke accommodaties. De camping viel ons op door de 'boomstammetjes' en boerderij-huisjes die zij verhuren. Wij kozen uiteindelijk voor een leuke 6-persoons cottage, met een ruime veranda waar we veel gebruik van hebben gemaakt. 

We hebben echt genoten van ons verblijf bij Veluwecamping De Pampel. Ik heb me aan de kant van het zwembad, liggend op mijn terrasbedje, rustig voorbereid op de drukke tijd die er weer aan komt. Mijn dochters hebben het fantastisch gehad, nieuwe vrienden gemaakt, lekker veel gespeeld en gezwommen. En samen vonden we het echte 'buiten' gevoel heerlijk, de Veluwe doet je echt goed! 

Naar de website