Vier de zomer bij FarmCamps: VAKANTIE met Koeienletters!

15 juli 2024
Vind je onvergetelijke last-minute zomervakantiebelevenis op een 100% Kidsproof glamping-boerderij. Mét Fijn Weer Garantie! Kies snel een beschikbare boerderij voor een weekend, midweek of week zomervakantievermaak!
Zomervakantie bij FarmCamps

Gezellig samen zijn op de boerderij

Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, verstoppertje spelen in het hooi, samen spelenderwijs leren over de boerderij én de boer af en toe een handje helpen; dát is een vakantie bij FarmCamps! FarmCamps boerderijen vind je op de mooiste plekken van Nederland. Alle FarmCamps boerderijen zijn uniek. Wat ze met elkaar gemeen hebben is het comfort en de 100% Kidsproof garantie!  


Luxe Glampingtenten 

Je logeert op FarmCamps boerderijen in luxe glampingtenten. Al deze luxe tenten hebben superlekkere bedden, een eigen toilet, een heerlijke zithoek en eethoek om uitgebreid aan te ontbijten. Voor het ontbijt hoef je niet zelf te zorgen, dat wordt ’s ochtends bij je tent gebracht. Dát is nog een luxe kamperen!


Fijn Weer Garantie - Gratis omboeken!

Vakantie in Nederland is leuker dan wat dan ook, maar misschien maak je je zorgen om het weer. Daar heeft FarmCamps een sympathieke oplossing voor: de Fijn Weer Garantie. Dreigt je vakantie in ‘t water te vallen of is het echt te koud, dan mag je gewoon gratis omboeken!


Beschikbaarheid in de zomervakantie

Dit klinkt toch allemaal helemaal geweldig voor een onvergetelijk weekend, midweekje of hele week vakantie deze zomer? Op de website van FarmCamps zie je welke boerderijen in welke vakantieweek nog beschikbaarheid hebben. Makkelijker wordt het boeken van een heerlijke vakantie bij de boer niet. Veel plezier! Naar de website